Bestyrelsens beretning 2020

Fritidsfiskerne Brøndby Havn

Brøndby Havnevej 28 E  2650 Hvidovre

55º 36,428' N - 12º 26,417' EBestyrelsens beretning 2020Bestyrelsen vil gerne ønske alle et godt nytår og byde velkommen til de nye medlemmer.

Der er sket en del siden sidst. Her vil jeg gerne starte med at nævne vores terrasse. Grøften er jo blevet fyldt op og bakken fjernet så vi har fået op mod dobbelt så meget plads og en fantastisk udsigt. Jeg vil gerne takke alle som har hjulpet med dette meget store arbejde, dog vil jeg gerne fremhæve Tommy og Mogens maler for deres ekstra store indsats. Jeg er sikker på at uden Tommy´s store viden og know how på netop dette område, var det ikke blevet til noget. Det er blevet meget meget flot. Jeg har også fået roser fra havnen.


Vi har fået nye hårde hvidevarer i køkkenet, det var tiltrængt må man sige.

Omkring rengøring i klubhuset har vi taget konsekvensen af manglende samme , så nu kommer der én fast og gør rent cirka en gang om ugen. Det kan også ses når man kommer ind i huset. Det er en hel fryd .


Vi har fået ny hoveddør. I skrivende stund er der stadig adgang med nøgle. Men inden generalforsamlingen skulle den gerne være udskiftet med en kortlæser. Kortet som skal bruges er det man køber (100 kr i depositum) på havnekontoret og som allerede nu bliver brugt b.la. til C-broen, slæbestedet og porten ind og ud af havnen i nattetimerne. Jer som allerede har et kort burde kunne komme ind med det samme uden at skulle foretage jer yderligere. Skulle der mod forventning være problemer skal kortet bare opdateres på kontoret. Dem som endnu ikke har et kort skal henvende sig på havnekontoret, da fritidsfiskerne ikke har noget med kortet at gøre.


Stien fra A-broen og ned til vores nye terrasse er nu belagt med sten. Det er blevet rigtig flot og i nærmeste fremtid kommer der en »platform« mellem B og C-broen som kan benyttes til b.la. at nemmere læsse garnkasser af. Det skal lige siges at det er havnen som skal takkes for de dejlige tiltag. Vi er meget taknemmelige.

Vores fiskekonkurrencer var igen en succes, glade mennesker kan man ikke få nok af. Husk at tjekke aktivitetskalenderen så I ikke går glip af dem i år. Den kan ses på vores hjemmeside fritidsfiskernebrhavn.dk og her skal der lyde en stor tak til Per for det store arbejde han laver.


Vores vinteraftner går nogenlunde, især når der er spisninger. Der er god opbakning fra medlemmerne til at byde ind og lave mad. Det er dejligt. Det største problem vi har er pladsmangel.

Trekanten kører fint synes jeg. Der er dog lavet en ændring i vedtægterne omkring hvor længe båden må ligge. Maks 3 mdr, dette gælder dog ikke fra 1 november til 1 april.

It kriminaliteten Kender åbenbart ingen grænser. Kasserén har nu 2 gange modtaget en falsk mail hvor jeg beder ham overføre 7.500 euro til en anden konto. Heldigvis er Per klogere end som så. Det er politianmeldt, de siger dog at de ikke gør mere ved det da der ikke er tabt penge.


Der skal lyde en tak til bestyrelsen for arbejdet i det forgangne år, og festudvalget skal selvfølgelig også have en stor tak for det store arbejde de lægger for dagen til vores arrangementer. Skulle der være nogle som kunne tænke sig at hjælpe Torben og Bjarne med at hygge om os medlemmer er jeg sikker på at de tager imod med kyshånd. Man kan tage kontakt til undertegnede, Torben eller Bjarne.

Til sidst vil vi gerne takke havnen for endnu et år med godt samarbejde.


På bestyrelsens vegne Karsten Florwé